Michael Jackson a fost cu un pas inaintea vremurilor sale


Cantaretul si actorul Stefan Banica Jr. deplange moartea lui Michael Jackson, alaturi de colegi de breasla, spunand despre "Regele pop-ului" ca i se pare cel mai mare showman pe care l-a vazut vreodata si alaturandu-l lui Elvis Presley si The Beatles ca influenta in muzica.

"L-am vazut pe Michael Jackson in ambele concerte de la Bucuresti, in 1992 si 1996. Pentru mine, concertul din '92 a fost cel mai spectaculos concert pe care l-am vazut de atunci si pana acum si, slava Domnului, am avut sansa sa vad ceva concerte in lume in toti acesti ani", a declarat pentru MEDIAFAX Stefan Banica Jr.
Artistul roman a mai spus despre "Regele pop-ului" ca a avut o influenta "enorma", ca sonoritate si ca montaj al videoclipurilor, si ca a fost "cu un pas inaintea vremurilor sale".
"Ca influenta a oamenilor care au schimbat ceva in muzica, pot sa-l asez langa Elvis Presley si The Beatles", mai spune Banica.
"Pacat ca s-a aruncat cu noroi in el, chiar daca n-a avut o viata normala, era si foarte greu s-o aiba, dar, tragand linie, a fost un om care a facut mult bine in jurul sau si care, fara doar si poate, ramane in istoria muzicii alaturi de cei care au fost inzestrati cu o picatura de geniu. Dumnezeu sa-l ierte!", a concluzionat Stefan Banica Jr.

Niciun comentariu: