Devenit deja o traditie in peisajul bucurestean

Devenit deja o traditie in peisajul bucurestean, cu bilete epuizate cu mult inainte de luna decembrie, seria de concerte de Craciun ale lui Stefan Banica, sustinute la Sala Palatului, s-a incheiat. Stefan Banica a concertat timp de 7 zile consecutive, fiecare concert fiind cu casa inchisa.
Iniţial, Ştefan a pregătit pentru acest an, patru concerte de Crăciun. Numărul mare al cererilor neonorate şi perioada scurtă în care au fost epuizate biletele l-au determinat să mai organizeze alte trei concerte. În total, treizeci de mii de spectatori l-au ascultat pe artist şi pe trupa lui în cele şapte reprezentaţii de la Sala Palatului.
Această performanţă este puţin neobişnuită, ţinând cont de faptul că publicul nu se prea înghesuie la concertele trupelor şi artiştilor români, mai ales dacă trebuie să plătească şi bilet.
Surprinzător, au existat şi persoane care şi-au cumpărat bilete pentru mai multe concerte, motivând că nu se plictisesc niciodată de show-urile de Crăciun ale lui Stefan, dar şi faptul că fiecare seară este diferită.
In fiecare seara, sala a fost plina de fani de toate varstele ale cunoscutului cantaret. A fost un spectacol impresionant de lumini, iar sunetul a fost ireprosabil. Stefan a cantat piese proprii de pe ultimul album, dar a purtat publicul si intr-o calatorie in timp, cantand unele din primele sale cantece. Nu au lipsit nici colindele, dar si alte piese din repertoriul international.
Invitatii speciali au fost cunoscutul Dan Bitman de la Holograf si violonistul Lolica Nicolae, care a avut un moment rezervat, impresionind publicul cu o reprezentatie de exceptie.

~ articol de Caloianu Denisa ~

Niciun comentariu: